Wij zoeken een pleeggezin voor Kirsten (6) in Hoorn
home
      

Pleeggezin voor Kirsten (6), doordeweeks

Omgeving Hoorn

Wij zoeken samen met de moeder van Kirsten (6 jaar) een pleeggezin in de omgeving van Hoorn waar Kirsten van maandag tot en met vrijdagochtend kan logeren. De weekenden is Kirsten bij haar moeder.
 
Moeder deelt op dit moment de zorg voor Kirsten al met een pleeggezin maar dit pleeggezin biedt tot december 2020 ondersteuning. Voor Kirsten en haar moeder is het wenselijk dat er doordeweeks ondersteuning blijft, daarom zoeken wij opnieuw een pleeggezin. 
 
Voor  de moeder van Kirsten is de samenwerking met het pleeggezin essentieel: Zij vindt een gevoel van vertrouwen en zorgvuldigheid belangrijk. Moeder spreekt haar wens uit voor een pleeggezin met kinderen en een gezin dat gezond eten belangrijk vindt.  
 
Kirsten zit in groep 3 op een school in Hoorn. Ze heeft het daar naar haar zin. De moeder van Kirsten geeft aan dat Kirsten een spontaan meisje is dat van aandacht houdt en erg sociaal is. Ze is nieuwsgierig en leergierig naar dingen. Zo vraagt ze vaak hoe dingen zitten. Ze is ondernemend, dat zit in haar karakter ingesloten. Kisten heeft humor en houdt van knutselen. Ze is enthousiast over de dingen die haar interesse hebben.
 
Moeder ziet wel dat Kirsten ook zwaar op de hand kan zijn. Depressie zit ook wel in de familie. Kirsten kan wat emotioneel zijn op momenten. Het weer kan hier ook erg van invloed op zijn. Bij slecht weer wordt ze wat neerslachtiger, geeft moeder aan.
 
Het huidige pleeggezin geeft aan dat Kirsten gek is op dieren. Het is een meisje meisje en ze is graag buiten in de natuur. Ze legt makkelijk contact. Ze slaapt fantastisch en is heel zelfstanding. Ook vindt ze het leuk om spelletjes te spelen.  Zowel moeder als het pleeggezin geven aan dat Kirsten met momenten veel aandacht kan vragen. Dit lijken dan net de momenten te zijn waarop moeder of pleegouders met iets anders bezig zijn.
 
* de foto van kirsten is niet echt. Haar verhaal wel
 

Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Stichting de Praktijk