Nieuwsbericht

Voorstelling Verhalen uit de wereld van pleegzorg

Parlan organiseert op 8 november in het licht van de Week van de Pleegzorg een voorstelling waarin echte verhalen uit de wereld van pleegzorg centraal staan.

Als pleegzorg in het nieuws komt, is het vaak op een negatieve manier. Terwijl er juist ook heel veel mooie verhalen te vertellen zijn. Dat doen een moeder, pleegmoeder en volwassen pleegkind live op het podium in de voorstelling Verhalen uit de wereld van pleegzorg.

Ze vertellen over de mooie en moeilijke momenten, over de impact die pleegzorg op hun leven heeft, hoe het ze vormde en hoe ze er nu voorstaan. Het zijn aangrijpende verhalen die recht uit het hart komen. Singer-songwriter Noraly Hendriks speelt de voorstelling aan elkaar met nummers die de verhalen treffend illustreren.

De voorstelling vindt plaats in het kader van de Week van de Pleegzorg. Tijdens deze week wordt aandacht gevraagd voor het belang van meer pleegouders. De voorstelling wordt mogelijk gemaakt door Parlan, in samenwerking met 17 gemeenten uit de regio.

De voorstelling is voor iedereen die meer wil weten over pleegzorg: pleegouders, potentiële pleegouders, pers, medewerkers van Parlan, gemeenten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Heb je interesse in pleegzorg en wil je komen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@parlan.nl met als onderwerp 'voorstelling pleegzorg'. Zie rechts op de pagina voor meer informatie over tijden en locatie.

Voor meer informatie over pleegzorg, neem contact op met Parlan via: pleegzorg@parlan.nl

De Week van de Pleegzorg 2024 vindt plaats van 6 november tot en met 13 november. Voor meer informatie klik hier.