Wervingsdagen >BOOST>
home
      

>BOOST> zoekt vastbijters, krachtpatsers en verbinders

 

Voor jongeren uit Noord-Holland

Voor alle kinderen en jongeren willen we dat ze thuis kunnen opgroeien. Toch zijn er situaties waarin door forse problemen een behandelopname in een groep – tijdelijk – nodig is. Voor jongeren uit Noord-Holland kon dat tot nu toe alleen maar ver buiten de provincie en dus ver van huis. Maar dichtbij werkt beter. Daarom is er nu >BOOST> in Heerhugowaard. Voor de jongeren uit de regio, die ons het hardste nodig hebben.

Ben jij of ken jij een vastbijter, krachtpatser of verbinder m/v?

We zoeken Jeugdzorgwerkers C en D die van onze nieuwe zeer intensieve behandelgroep >BOOST> een succes maken. Dat is niet eenvoudig, want je gaat werken met jongens en meiden die eigenlijk helemaal niet op je zitten te wachten. Dit vraagt dus om scherpte, geduld en verdraagzaamheid. En om teamspirit, loyaliteit en de overtuiging ‘we geven nooit op’. Kortom, we zoeken sterke karakters. Met vakkennis natuurlijk.

Ontdek op 6 of 8 november of dit jouw baan is!

Op 6 november (van 19.00 tot 21.00 uur) en op 8 november (van 16.00 tot 19.00 uur) kun je komen kijken bij >BOOST> en kennismaken met collega’s, teamleiders en een aantal jongeren. Je kunt binnenlopen tot respectievelijk 20.00 uur en 18.00 uur, zodat we in ieder geval een uur hebben om elkaar te leren kennen. Is er van twee kanten een klik, dan nodigen we je uit om een dag mee te komen draaien. Wanneer die meeloopdag jou en ons goed bevalt praten we zo snel mogelijk met elkaar over arbeidsvoorwaarden en krijg je een contract. Wat ons betreft zijn we dan voor 1 december collega’s.

Aanmelden voor 6 of 8 november: boost@parlan.nl

 

Vacatures

>BOOST> zoekt krachtpatsers, vastbijters en verbinders m/v Jeugdzorgwerkers C

>BOOST> zoekt krachtpatsers, vastbijters en verbinders m/v Jeugdzorgwerkers D

 


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk