Sponsoring & ANBI
home
      

Sponsor kinderen van Parlan

Parlan ontvangt financiering voor hulp en organisatie. Voor extra’s, zoals speeltoestellen voor Daghulp of fietsen voor pleegkinderen, doen wij een beroep op fondsen en sponsors. Vaak met een positief resultaat.
Fondsen die ons met gulle gaven blij hebben gemaakt zijn o.a. Nationaal Fonds Kinderhulp, Pleegzorgfonds, Je Eigen Plek, Het Jamaar fonds, Stichting Kinderpostzegels en Stichting Steunfonds Jeugdzorg Noord-Holland.

Fietsen, brillen, de inrichting van een slaapkamer, laptops, zwem-, muziek- en paardrijlessen en vakantiekampen worden vaak aangevraagd. Maar ook minder voor de hand liggende zaken als een cursus nagelstyliste, een DNA-test om uit te zoeken of wie je echte vader is, les om eindelijk te leren fietsen, een dakkapel om pleegkinderen een eigen kamer te  geven of een naamswijziging, omdat je dezelfde achternaam wilt als je ouders.
Andere successen zijn een inzamelingsactie van tweedehands speelgoed, 100 kaartjes voor de kerstvoorstelling van Scrooge, een workshop mindfulness voor pleegouders en een workshop illustreren voor kinderen.

In ons werk komen wij gezinnen tegen voor wie het zelfs onmogelijk is om spullen te kopen in een kringloopwinkel. Voor deze gezinnen werken wij samen met bedrijven en organisaties die steunen met goederen of diensten.
Ntuurlijk willen we dat ook graag met u!

We bedanken alle particulieren, bedrijven, stichtingen, fondsen en organisaties die kleine en grote wensen hebben vervuld!
  
Parlan is sociaal aandeelhouder van stichting De Waaier, makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Meer informatie of direct aanmelden als sponsor?
Neem contact op met fondsenwerver Mireille Koedijker, 088 124 12 13 of 06 43 54 67 04, of per email mireille.koedijker@parlan.nl


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Stichting de Praktijk