Samenwerkingspartners
home
      

Met samen werken bereik je meer

Parlan werkt daarom samen met ketenpartners, organisaties en onderwijsinstellingen en in de wijken, gemeenten en regio's waar wij ondersteuning en behandeling bieden.
 

Parlan is één van de initiatiefnemers van het kennisplatform www.deskundiginjeugdhulp.nl.

Bij opgroeien en opvoeden van kinderen zijn veel mensen betrokken. Natuurlijk ouders, gezinsleden, familie en mensen uit het netwerk rond het kind en ook professionals. Al deze professionals gebruiken specifieke kennis en ervaring in hun dagelijks werk.
Deskundig in jeugdhulp laat professionals van en met elkaar leren. Parlan verzorgt dit kennisplatform en betrekt andere partijen erbij om een breed aanbod te realiseren.
Jeugdhulporganisaties, scholen, kinderopvang organisaties en teams van gemeenten kunnen Deskundig in jeugdhulp gebruiken om een workshop of training die zij organiseren onder de aandacht te brengen en worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen over de mogelijkheden.
Professionals kunnen hun wensen over een bepaald onderwerp kenbaar maken. Deskundig in jeugdhulp probeert dan om een workshop of training rond dat thema te verzorgen.

 

 

 

 

 

Parlan is lid van Jeugdzorg Nederland, de brancheorganisatie voor Jeugdzorg.

 

Parlan is partner van de Alliantie Kind in Gezin, die streeft om het aantal plaatsen in gezinsvormen uit te breiden.

 

Daarnaast werkt Parlan samen met:

 

 

 

 

 

En de Associatie Jeugdzorgde landelijke vereniging van bestuurders in de zorg voor jeugd.


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Stichting de Praktijk