Parlan in vogelvlucht. Jaarverslag 2018
home
      

Parlan in vogelvlucht: Jaarbeeld 2018

We kijken niet weg; we zijn er voor jou! Dat is de kern van onze visie. Dat zegt eigenlijk alles. Wij willen met kinderen en jongeren, en iedereen die voor hen belangrijk is, werken aan een thuis waarin zij zich veilig voelen en hun talenten kunnen ontwikkelen. 

Daar zijn waar kleine kinderen zijn. We zijn voor steeds meer kinderen in staat om ondersteuning thuis, op school, in de kinderopvang op op een stageplaats te bieden. Dit doen we zelf, maar ook bijna altijd in samenwerking met anderen. Samen met lokale teams, gemeenten en ketenpartners blijven we ons inzetten om de meest kwetsbare kinderen in onze samenleving te helpen. Voorbeelden van ons werk zijn te zien op Parlan maps. Mooi werk dat we overigens niet alleen kunnen doen.
 

Nieuwe mogelijkheden

Ondanks deze mooie inhoudelijke ontwikkelingen was 2018 voor ons geen gemakkelijk jaar. Er is ongelooflijk hard gewerkt en veel geïnvesteerd om te komen tot structurele verbetering van onze bedrijfsvoering. En met resultaat, al blijft dit voor ons ook in 2019 nog een belangrijk punt van aandacht. Dit is nodig, maar niet altijd eenvoudig. Daarnaast heeft de uitkomst van de aanbesteding van de JeugdzorgPlus een grote impact op onze organisatie. Samen met onze opdrachtgevers (de gemeenten) en onze samenwerkingspartners zoeken wij nu naar nieuwe mogelijkheden.

Wij willen ons respect uitspreken. Respect voor de kinderen en gezinnen die met vallen en opstaan aan hun toekomst werken. Respect voor de medewerkers die ondanks de vele veranderingen en turbulentie, met grote betrokkenheid en inzet voor deze kinderen blijven gaan. En ook voor onze samenwerkingspartners waarmee we samen de schouders eronder hebben gezet.

U leest erover in ons beknopte en beeldende jaarverslag over 2018

Namens alle mensen van Parlan,
Mariette Vos-Lambooy
 

Klik op de afbeelding of klik hier voor het beknopte jaarverslag 2018

 


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk