Gesloten Jeugdzorg - Parlan
home
      

Transferium Jeugdzorg

In Noord-Holland is Transferium Jeugdzorg de Jeugdzorg plus voorziening voor jongens en meisjes (12 - 18 jr) die een intensieve behandeling nodig hebben.

De jongeren hebben de veiligheid van een beschermde voorziening nodig. Voor alle jongeren geldt dat hun problemen groot zijn. En geen probleem is hetzelfde.

De jongeren hebben zeer ernstige problemen, die met lichtere vormen van hulp niet geholpen kunnen of willen worden. Naast gedragsproblemen kan er ook sprake zijn van een verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek, verslavings-problematiek en/of gezinsproblematiek.

Om elke jongere de juiste behandeling te bieden, werken bij Transferium Jeugdzorg tien Noord-Hollandse organisaties samen om een zo spoedig mogelijke terugkeer in de samenleving te bereiken.

Wij vinden dat het behandelen van jongeren geen dag langer mag duren dan nodig is en dat ouders onmisbaar zijn bij het behandelen van hun eigen zoon of dochter. Bovendien kost behandelen in Transferium Jeugdzorg veel geld. Resultaatgericht werken typeert dan ook de organisatie.

Klik hier voor de algemene folder over Transferium.

Transferium Jeugdzorg, jeugdzorgplus, is een onderdeel van Parlan Jeugdhulp.
 

 

Transferium Jeugdzorg heeft plaats voor 80 jongeren (12 tot 18 jr) en staat in Heerhugowaard.

Transferium Jeugdzorg (Jeugdzorgplus) geldt dat er een door de rechter afgegeven machtiging gesloten jeugdzorg beschikbaar moet zijn.

Ga hier naar de website van Transferium Jeugdzorg.

Klik hier om terug te gaan naar Verblijf en Behandeling.

Klik hier als je wilt werken bij Transferium.


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk