Korting zomerabonnement buitenbaden
home
      

Deze actie is verlopen

Zomeraanbod voor pleeggezinnen

uit regio Alkmaar en gemeente Schagen

 
Een dagje zwemmen met het hele gezin. In de open lucht met een verwarmd zwembad. Wie wil dat nu niet? Zwembaden zijn uitermate geschikt voor een dagje uit met de familie. Dat gunnen het Sport Servicepunt Langedijk en Schagen Actief pleeggezinnen ook. Directeur Teun van Etten: “Pleeggezinnen zijn vaak wat grotere gezinnen. Dan kan een dagje uit naar het zwembad best duur uitvallen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook zij samen leuke dingen ondernemen, geven we 50 vrijkaarten weg.” De actie geldt voor pleeggezinnen die Parlan Jeugdhulp begeleidt in de gemeenten Langedijk, Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Heemskerk en Schagen.
  

Loting vrijkaarten

Om kans te maken op een  voucher voor uw gezin, vult u onderstaand formulier in.
 
Korting zomer gezinsabonnement
Pleeggezinnen kunnen ook kiezen voor een korting op een  zomer-gezinsabonnement voor € 114,- Dat betekent dat de kinderen gratis zwemmen!
 
U kunt met een zomer-gezinsabonnement in de volgende zwembaden terecht:
Buitenbad Maarten van der Weijdenbad, Tuitjenhorn en Warmenhuizen
 
Dit aanbod geldt tot 1 juni 2020. 
 

Schrijf u hier in voor de loting of de korting op het zomer gezinsabonnement 2020


Dit mooie aanbod geldt tot vrijdag 1 juni 2020 voor pleeggezinnen van Parlan wonende in de gemeenten Castricum, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en Schagen.

Als u al een zomerabonnement heeft, schrijft u dat dan even op bij het opmerkingenveld. Het te veel betaalde geld wordt gecompenseerd. Dat wordt na 1 juni geregeld.  U ontvangt dan een mail met een uitleg over de werkwijze.

Teun van Etten, directeur Sport Servicepunt Langedijk en Schagen Actief
Team Pleegzorg Parlan


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk