Overzicht week van de pleegzorg bij Parlan: 28 oktober t/m 4 november
home
      

Activiteitenoverzicht week van de pleegzorg

Van dag tot dag

  • Woensdagochtend 28 oktober trappen we een belangrijke week af met een bijzonder theaterstuk: OPEN DEUREN met speciale gast Karin Bloemen. In 30 minuten laat de voorstelling met ontroerende momenten, pittige uitdagingen en bijzondere alledaagsheid je zien en voelen wat het pleegouderschap voor kinderen, ouders en pleegouders betekent en hoe belangrijk het is dat er een klik is tussen pleegkind en pleegouder.
    Je hoeft niet naar het theater. Volg gratis de livestream: Meld je hier aan. Ook als je er niet live bij kunt zijn. 
  • Woensdag 28 oktober organiseert de stichting pleeggrootouders hun jaarlijkse pleeggrootouderdag. 
    Meld je hier aan, ook als je er niet bij kunt zijn. Je kunt de opnamen terugkijken. 
  • Maandag 2 november organisereert Parlan een online kennisdelingsbijeenkomst voor professionals over het pleegzorgtraject en het terug naar huis onderzoek. Aan de hand van een casus nemen we bezoekers mee in hoe een pleegzorgtraject verloopt. We staan onder andere stil bij de inhoud van het ‘terug naar huis onderzoek’. Aanmelden kan hier.
  • Dinsdag 3 november organiseren de zorgaanbieders een themabijeenkomst voor pleegouders in Noord-Holland over de samenwerking met ouders. Aanmelden kan hier.
  • Informatiebijeenkomsten op 9 en 10 november voor mensen die meer willen weten over pleegzorg. Meld je aan op www.pleegzorgparlan.nl 

 

 


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk