Mooi bericht van een moeder...
home
      

Herinneringen

Vandaag was een grote dag voor ons want de verhuizing van Rowan stond op de planning! 
Mijn moeder was mee naar Transferium. In de 2,5 jaar dat Rowan daar woont was ze nog nooit op een groep geweest. Nou ...we kregen gelijk een hele rondleiding. Erg leuk, en wat bleken Rowan en ik toch veel herinneringen te hebben daar! De gymzaal waar het prachtige Kerstfeest in 2018 werd gehouden! De crea waar Rowan de tune van Pirates of the Carribean leerde spelen op een piano, de kleine kamertjes waar we als bezoek werden ontvangen als we Rowan gingen opzoeken.
 
De oude meents al helemaal leeg en gestript. Best wel heel verdrietig om te zien. Die meents hebben tientallen kinderen veiligheid geboden toen dat thuis niet meer zo vanzelfsprekend was. Die meents hebben Rowan de vaste kaders en beslotenheid gegeven waardoor hij zich weer kon gaan ontwikkelen. Met een zwaar gevoel liepen we door de gangen waar we - meer dan ik op 1 hand kan tellen - aan een grote tafel zaten met alle betrokkenen ÉN rechter i.v.m de beschikkingen die verlengd moesten worden..
 

Warm Hart

En zo wandelde we ook langs een lange gang met kantoren. 'Vrank Post' las ik op het naambordje naast de openstaande deur. Vrank was afwezig, maar ik ben zijn kantoor in gegaan en heb een boodschap achter gelaten op een a4tje op zijn bureau. De aanbesteding verloren?! Hoe dan... grote schok, en nu worden de gevolgen dan pijnlijk zichtbaar. Ik draag Vrank Post, en alle andere mensen die ik ben tegengekomen in deze tijd bij Transferium een heel warm hart toe. Dankbaar ben ik! 
 

Nieuw Avontuur

Rowans mentor heeft vandaag - op zijn vrije dag - Rowan verhuisd naar de Klimop in Den Helder. Een nieuw avontuur wacht! Rowan heeft daar een prachtig onderkomen; weer een nieuwe stap naar zelfstandigheid. En ik? Ik besef me dat veiligheid iets heel anders betekent dan dat ik altijd dacht ♡
 

Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk