Parlan vernieuwt
home
      

Parlan vernieuwt

Met de komst van een nieuw lid voor de Raad van Toezicht en twee regiodirecteuren geeft Parlan Jeugdhulp verdere invulling aan de nieuwe koers gericht op integrale hulpverlening aan kinderen en gezinnen in Noord-Holland Noord, verdere professionalisering van de organisatie en nauwere samenwerking met opdrachtgevers en ketenpartners.
 
Tom Horn (1960) is aangesteld als lid van de Raad van Toezicht van Parlan. Hij was tot voor kort wethouder Zorg, Welzijn, Wonen in de gemeente Haarlemmermeer. Zijn ervaring, die Tom heeft opgedaan vanuit het perspectief van de gemeente, is een waardevolle toevoeging voor Parlan.
 
Hermen Visser (1965) en Elsbeth Koek (1972) zijn twee nieuwe regiodirecteuren bij Parlan. Hermen Visser is een ervaren manager in de gezondheidszorg, onder andere in ziekenhuis Amstelland in Amstelveen. Hij wordt verantwoordelijk voor de regio West-Friesland en de hulp aan Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen. Elsbeth Koek was in haar vorige baan manager jeugd & onderwijs bij de gemeente Zoetermeer. Zij gaat de regio’s Kop van Noord-Holland en Zuid-Kennemerland/IJmond aansturen, evenals de pleegzorg en gezinshuizen van Parlan.
 
De uitdagingen binnen het jeugdzorgveld zijn groot. De Raad van Toezicht en de bestuurder van Parlan vertrouwen erop dat deze nieuwe mensen met hun expertise en ervaring de belangrijke samenwerking met gemeenten en ketenpartners kunnen versterken.

Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk