Moeder Whitney aan het woord: "Parlan helpt je weer vooruit."
home
      

Bij Parlan werken zo'n 900 collega's enthousiast aan een betere toekomst voor jongeren. Wij geven graag een kijkje in de keuken van Parlan.

In de serie 'Aan het woord' presenteren wij de ervaringen van mensen met Parlan. Denk aan cliënten die hun ervaringen over Parlan delen. Wat vinden zij van onze hulp? Wat gaat goed en wat kan beter? Of ervaringsdeskundigen die voor of met Parlan werken. Wat betekent het werk voor hen? Wat hebben zij nodig om de juiste hulp aan jongeren te bieden?

Wilt u zelf ervaringen delen? Stuur ons uw verhaal.


Aan het woord | april 2018
… is Whitney, moeder van Kyano die sinds maart 2017 naar het Centrum voor dagbehandeling Toverhazelaar gaat.

Hulp van Parlan
Onze zoon gaat inmiddels drie dagen per week met veel plezier naar ‘school’ zoals hij zegt. Hij zwaait mij ’s ochtends amper nog gedag op het schoolplein. Zo enthousiast is hij om naar binnen te gaan.

Voor Parlan?
Toen Kyano twee was merkten wij dat hij zich anders ontwikkelde dan zijn vriendjes. Hij praatte niet goed en maakte geen contact met andere kinderen. Hij was erg in zichzelf gekeerd. We kwamen bij MEE & de Wering uit. Zij raadden na een aantal psychologische testen een reguliere peuterspeelzaal voor Kyano af. Zo kwamen we bij Parlan terecht.

Tevreden?
Ontzettend! Kyano wordt heel goed begeleid. En wij als ouders ook. Het contact met zijn mentor is fantastisch. Iedere keer als ik Kyano kom ophalen bespreekt zij kort met me hoe de dag is gegaan. Zelfs op woensdag, als Kyano met het busje naar school gaat, belt ze me op als die dag iets is opgevallen. Dat hoeft ze niet te doen, maar ze doet het toch.

Verbetertips?
Ik kan het niet bedenken.

Aanrader?
Zeker weten. Parlan helpt je weer vooruit.

 

Op de foto staat zoon Kyano met zijn moeder Whitney.

 


Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk