Moeder Marjolein aan het woord: "Parlan verandert je."
home
      
Bij Parlan werken zo'n 900 collega's enthousiast aan een betere toekomst voor jongeren. Wij geven graag een kijkje in de keuken van Parlan.
In de serie Aan het woord...  presenteren wij de ervaringen van mensen met Parlan. Denk aan cliënten die hun ervaringen over Parlan delen. Wat vinden zij van onze hulp? Wat gaat goed en wat kan beter? Of ervaringsdeskundigen die voor of met Parlan werken. Wat betekent het werk voor hen? Wat hebben zij nodig om de juiste hulp aan jongeren te bieden?
Wilt u zelf ervaringen delen? Stuur ons uw verhaal.
 
Aan het woord | mrt18
... is Marjolein, moeder van zoon Frank die in een gezinshuis woont. Op dit moment woont zij met haar man en dochter.
 
Hulp van Parlan?
Onze zoon woont sinds tweeënhalf jaar niet meer thuis. Voor ons een verschrikkelijke beslissing, maar wel de juiste. Het ging niet langer. Parlan heeft ons hier ontzettend goed bij ondersteund. Hun ambulante ouderhulp helpt om met het gedrag van onze zoon om te gaan.
 
De tijd voor Parlan?
Ik kan me dat echt niet herinneren. Toen onze zoon tien maanden was, kwam Parlan al in beeld. Hij is inmiddels bijna twaalf, dus reken maar uit. 
 
Tevreden?
Ik zou niet weten hoe we het hadden moeten doen zonder Parlan. We hebben geleerd om ondanks alle negativiteit, toch het positieve van situaties in te zien. Dit klinkt makkelijk, maar is het niet. We gaan nu veel beter met het gedrag van onze zoon om. Een enorme opluchting voor ons allemaal. Ik ben iedereen die ons de afgelopen jaren heeft geholpen enorm dankbaar.
 
Verbetertips?
Niet nodig. Geen slechte ervaringen gehad.
 
Aanrader?
Absoluut. Iedereen die iets vergelijkbaars meemaakt, raad ik Parlan aan. Je zal versteld staan waar Parlan je allemaal mee kan helpen. Het verandert je.
 
De namen zijn vanwege privacy gefingeerd.
Op de foto staat zoon Frank samen met zijn vader en moeder.
 

 
 

Parlan
Van der Lijnstraat 9
1817 EH Alkmaar
T: 088 124 00 00
E: contact@parlan.nl
Transferium Jeugdzorg Stichting de Praktijk